Elite cosmetics

Dummy

 

Kompanija "Elite cosmetics" je osnovana u cilju proizvodnje i distribucije parfema koji po karakteristikama i kvalitetu mirisa pandam parfemima najpoznatijih svetskih brendova, a koji s druge strane imaju znatno niže cene na tržištu. Parfemi se proizvode po licenci i od parfemske baze renomiranog proizvođača parfemskih fragransi i parfema iz grada Grasse (Francuska) koji predstavlja sedište svetske industrije parfema.

Bitno je istaći da su parfemi u ponudi kompanije "Elite Cosmetics" izvorni francuski parfemi, brendirani od strane naše firme i kao takvi ponuđeni po izuzetno povoljnim cenama. Parfemi su upakovani u prepoznatljivu i praktičnu ambalažu i dostupni su u pakovanjima od 15 ml + 10% gratis i 50 ml. Trenutno u ponudi imamo sedamdeset tri mirisne note dostupne u classic i de luxe varijantii tri mirisne note dostupne u de luxe exclusive varijanti, s tim da radimo na proširenju asortimana svojih proizvoda kako bi obogatili ponudu i zadovoljili instančan ukus naših kupaca.

Paletu proizvoda proširili smo parfemskom linijom proizvoda za negu kose, lica i tela sa sledećim proizvodima : parfemsko mleko za telo, parfimisani sprej za raščešljavanje kose, parfemskom kremom, parfimisanimi sapunom i after shave posle brijanja. Svi proizvodi rađeni su u više mirisnih nota.

 

S ljubavlju za Vas i Vama dragim osobama.

 

Elite Cosmetics