Proizvodi

... ti si osećajna, harizmatična, nežna, kreativna,  odlučna, mirna, oprezna, požrtvovana, seksi, pažljiva, neodoljiva, uspešna, jedinstvena, posebna, razumna, pametna, energična...

... ti si  držak, aktivan, pošten, odlučan, seksi, muževan, snažan, energičan, nežan, osećajan, šarmantan, darežljiv, sposoban donositi odluke i preuzeti na sebe odgovornost...

 

... miris je dodir koji se oseća na daljinu...
Pomozi mi da te razumem i osetim,  izaberi sebe, izaberi  parfem !

   

Elite cosmetics brendovi

imgU saradnji sa francuskim partnerom lansirane su parfemske linije : classic (Ocean 15ml+10%gratisa), de luxe (Elite 50ml) i de luxe exclusive (Elite exclusive 50ml) koje predstavljaju pandame poznatim svetskim brendovima, od kojih se razlikuju jedino u nazivu i dizajnu pakovanja dok mirisne note, kvalitet i postojanost mirisa u potpunosti odgovaraju parfemima najpoznatijih svetskih kuća. Mirisne note – fragransi su uvezeni iz Francuske od jednog od 10 najpoznatijih proizvođača u svetu, lociranog na Azurnoj obali koja je po geografskom položaju najpovoljnija za proizvodnju parfema. Drugim rečima, tržištu je ponuđen jedinstven proizvod koji je oslobođen precenjenosti i visokih indirektnih troškova proizvodnje i plasmana, pa je pristupačan svim ljubiteljima lepog mirisa.

Elite de luxe

Osnovna odlika Elite parfema je visok kvalitet, sa povećanom koncentracijom fragransa, što ga čini intenzivnijim i postojanijim u odnosu na druge parfeme na tržištu. Parfemi su u ekskluzivno moderno dizajniranoj ambalaži visokog kvaliteta uvezenoj iz Italije pogodni za svakodnevnu upodrebu.  Elite de luxe parfemi prepoznatljivi su po elegantnim kutijama u bordo i teget boji, sa logom i hologramom. U ponudi su 73 mirisne note i to 51 ženskih i 22 muških.

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

Elite de luxe exclusive

Elite de luxe exclusive su najnovije ekskluzivne mirisne note. U okviru asortimana u ponudi imamo tri ekskluzivne mirisne note.  

Elite after shave

imgElite after shave namenjen je za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože. Njegova nežna formula bogata pantenolom, glicerinom i hamamelisom neguje, hidrira i umiruje kožu. Nakon brijanja sprečava iritacije, skuplja pore i regeneriše kožu. Pored toga što koži povećava vlažnost i čini kožu glatkom elite after shave obogaćen je francuskom parfemskom notom koja se intenzivno i dugotrajno zadržava na koži nakon nanošenja. After shave se može nanositi na kožu lica i tela.

Elite mleko za telo

imgElite mleko za telo , blago parfimisano, namenjeno je za svakodnevnu intezivnu negu svih tipova kože. Sadrži organsko maslinovo ulje, glicerin i aloja veru, obogaćeno bademovim uljem koje je bogato mineralima i masnim kiselinama potrebnim za funkcionisanje ćelije kože. Elite mleko za telo koži daje vlažnost i mekoću, dugotrajnu hidratantnost i glatkoću. ELITE mleko za telo nanositi nakon tuširanja uz kružne blage pokrete i laganu masažu

Elite setovi

Nudimo Vam Elite setove formirane od naših proizvoda uz mogućnost izbora željene kombinacije.
Za spisak i više informacija o Elite setovima kliknite na DETALJNIJE>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocean clasic

Osnovna vrednost Ocean parfema je visok kvalitet i produženo trajanje. Idealan je za svakodnevnu upotrebu

Pakovanja su prepoznatljiva i praktična što omogućava da uvek može biti uz Vas. Deklarisan je sa 15 ml dopunjen sa 10% gratisa. U ponudi su 73 mirisne note i to 51 ženskih i 22 muških. 

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

Elite parfemska krema

imgElit parfemska krema namenjena je za svakodnevnu upotremu za sve tipove kože. Sadrži organsko maslinovo ulje, glicerin, aloja veru, obogaćena bademovim uljem i vitaminom E. Nakon nanošenja kreme koža ostaje dugo nahranjena, hidrantna i mirisna. Nežna formula elite kreme obogaćena francuskim parfemom neguje, dubinski omekšava kožu i ostavnja dugotrajni intenzivni miris parfema nakon nanošenja.

Elite sprej

img

Blago parfimisan sprej regeneriše kosu i kožu glave, stimuliše rast kose i njenu elastičnost, olakšava raščešljavanje i sanira ispucale krajeve kose. 
Elite sprej nanositi na vlažnu kosu nakon njenog pranja, uz laganu masažu korena i krajeva kose.

 

 

 

Elite toaletni sapun biljnog porekla

img

Sapun na bazi prirodnih ulja namenjen za negu celog tela I sve tipove kože.
Sadrži palmino ulje- bogato vitaminima A, B,K I D, kokosovo ullje- ima hidratantno, protivupalno, antibakterijsko svojstvo...

 

Elite mirisi za kola

 

img

Sredstvo za osvežavanje unutrašnjeg prostora u mirisnim notama: mango, vanila, fresh ocean, orange, fresh strong, green lemon, black pain, fresh cool, coconut.

Upakovani su u staklenu bočicu deklarisanu 4,5 ml obloženi drvenom oblogom koja omogućava intenzivniji miris.